Social media

Dousma Beheer B.V. is niet alleen actief op de eigen website, maar ook te vinden via social media websites. Social media is een verzamelnaam voor alle internettoepassingen waarmee het mogelijk is om informatie met elkaar te delen. Via deze media delen mensen verhalen, kennis en ervaringen. U vindt Dousma Beheer B.V op de volgende social media.

 Facebook
Dousma Beheer heeft ook een eigen Facebook pagina. Via deze pagina houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws rondom Dousma Beheer en andere financiële zaken.

 Foursquare
Dousma Beheer is ook te vinden op Foursquare. Foursquare is een online-platform dat gebaseerd is op locaties. Foursquare-gebruikers kunnen via hun smartphone ‘inchecken’ onze locatie – wat betekent dat u laat weten waar u precies bent. Ook kunt u tips en to-do’s achterlaten die dan weer voor andere gebruikers zichtbaar zijn.

 Google+
Dousma Beheer heeft ook een eigen Google+pagina. Via deze pagina houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws rondom Dousma Beheer en andere financiële zaken. Als u zich op onze Google+ kring abonneert, krijgt u een bericht als wij een nieuwe berichten plaatsen.

 LinkedIn
Via LinkedIn delen wij onze kennis. Wij houden u graag op de hoogte van wat er bij ons én bij onze medewerkers speelt.

 Twitter
We brengen u met Twitter razendsnel op de hoogte van nieuws rond Dousma Beheer. Bijvoorbeeld door direct persberichten te tweeten of nieuwe producten te introduceren. Ook tweeten wij graag met u over onze dienstverlening en beantwoorden wij uw vragen. Op Dousma.org kunt u de tweets van Dousma Beheer lezen. Als u zelf een Twitter-account heeft, kunt u zich eenvoudig op onze tweets abonneren door op de knop ‘volgen’ te klikken.

 Weblog
Via ons weblog plaatsen wij regelmatig interessante artikelen op het gebied van financiële en gerelateerde zaken.

 YouTube
Dousma Beheer heeft een eigen kanaal op Youtube. Hierop kunt u al onze commercials bekijken en downloaden. Als u zich op ons YouTube-kanaal abonneert, krijgt u een bericht als wij een nieuwe commercial plaatsen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s