Over Dousma Beheer

Bedrijfsprofiel

De organisatie

Dousma Beheer B.V. wordt geleid door Peter Dousma. Sinds de oprichting in 1992 heeft het bedrijf een grote ontwikkeling doorgemaakt. Dousma Beheer B.V. houdt zich bezig met het beleggen van vermogen, oprichten van, deelnemen in en beheren van andere vennootschappen. Het bedrijf houdt zich tevens intensief bezig met het beheren en leiden van MicroStar B.V., Chaboma Solutions B.V. en Printwinkel B.V. Het doel van MicroStar B.V. is om echt Nederlandse administratieve software in de markt te zetten welke voor iedereen te gebruiken is en bovendien betaalbaar moet zijn. Deze oorspronkelijke uitgangspunten worden nog steeds hoog in het vaandel gehouden.

Channel4all

Als één van de eerste partijen in Nederland heeft Channel4all digitale communicatie via beeldschermen geïntroduceerd. Channel4all heeft de expertise en ervaring om u klanten te ondersteunen en te adviseren over de mogelijkheden om deze effectieve communicatie in te zetten als krachtig onderdeel van de totale marketing formule van de klant.

Alle onderdelen van de oplossing zijn erop gericht om een zo laag mogelijke belasting te zijn voor de interne organisatie en infrastructuur. In de praktijk blijken de interne kosten daarvan ondoorzichtig en vaak veel hoger dan voorzien. Channel4all neemt deze taken voor haar rekening vanaf contentproductie tot de dienstverlening op locatie en heeft deze processen zeer efficiënt ingericht zodat zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van geautomatiseerde voorzieningen om en scherpe prijsstelling te kunnen presenteren.

Channel4all is hét aanspreekpunt van een aantal samenwerkende bedrijven die hun sterke eigenschappen hebben gebundeld om zowel kleine als grote, nationale en internationale organisaties het complete pakket op het gebied van beeldschermcommunicatie te kunnen bieden. Door actief te luisteren naar de klanten en de markt continu te analyseren, hebben wij samen met ons ervaren innovatieteam ons systeem weten te ontwikkelen tot een succesvolle oplossing. Ons systeem behoort tot één van de meest flexibele en betrouwbare systemen op de Europese markt.

Channel4all kan het gehele project inrichten en uitvoeren. Hierbij wordt de continuïteit van het project gewaarborgd. Samen kunnen we alle huidige en toekomstige wensen van uw klant realiseren.

Channel4you

Channel4you

Channel4you staat met haar scherm netwerk midden in de samenleving. Door dit scherm netwerk en de unieke indeling van onze schermen is het voor ondernemers eenvoudiger geworden om gerichter te adverteren. Ze kiezen bewust een locatie waar voor hen (potentiële)klanten komen. Zo zijn ze gerichter onder de aandacht. Daarbij wordt ook het communiceren met klanten in het bedrijf van de ondernemer makkelijker en duidelijker. Zo kunnen er actie en aanbiedingen of wijzigingen op het scherm vertoond worden. Benieuwd wat de oplossing voor Channel4you voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

.

MicroStar

Onze klanten zijn ons visitekaartje
Negen van de tien keer komen klanten met MicroStar Software aanraking door mond-tot-mondreclame. Een beter bewijs van de kracht en het gebruiksgemak van MicroStar Software is ondenkbaar.
Niet alleen het product, maar ook de zorgvuldige implementatie en de trainingen nemen klanten mee in hun waardering van MicroStar Software. Implementatie van oplossingen voor grote administraties in netwerkomgevingen wordt uitgevoerd in samenwerking met gecertificeerde partners. De aanschaf van een nieuw bedrijfssysteem staat of valt immers met een succesvolle introductie op alle afdelingen binnen het bedrijf. Niet alleen de controller moet prettig met het systeem kunnen werken. Juist het feit dat andere afdelingen goed met het systeem om kunnen gaan biedt een bedrijf de grootste voordelen. Als andere afdelingen de gegevens niet juist invoeren, levert dat de controller immers veel onnodig werk op. Ook het opleiden van uw mensen kunt u aan MicroStar Software overlaten, of het nu gaat om de magazijnmeester, of om de controller die met de MicroStar Software aan de slag wil voor nog meer analyses.

Doelstellingen
De doelstelling van Dousma Beheer B.V. is het verder zelfstandig uit groeien in Europa en met beide benen op de grond blijven staan.

Samenwerking met consultants en accountants
Het kan ook een consultant uit de accountancy zijn, die klanten adviseert over complete automatisering. MicroStar B.V. werkt verder nauw samen met experts van administratie- en accountantskantoren.

Strategie
De markt voor financiële software is grofweg op te delen in vier deelgebieden:
• Eenmanszaken en thuisgebruik (soho-markt)
• Starters en groeiende ondernemingen met gemiddeld 10 werknemers
• Middelgrote ondernemingen met gemiddeld 75/100 werknemers
• Grote ondernemingen (>250 medewerkers)

MicroStar B.V. biedt de meest complete oplossing aan eenmanszaken, starters,groeiende en middelgrote ondernemingen.

MicroStar B.V. biedt een complete software oplossing voor de financiële automatisering van de starter tot middelgrote of groeiende bedrijven.

Het uitbouwen van de marktpositie van MicroStar B.V. op Europees niveau vraagt om een continue investering in kennis en technologie. Bij de ontwikkeling van producten en services zal MicroStar B.V. de nadruk leggen op de mondiale toepassing van concepten, gecombineerd met lokale marktkennis. Een verbreding van het productassortiment, nieuwe platforms en het flexibel inzetten van diverse media moeten de positie van MicroStar B.V. verder verstevigen.

Chaboma Solutions

Succesvolle narrowcasting vraagt om Chaboma Chaboma is de meest betrouwbare narrowcasting software op de markt. Het is een krachtige totaaloplossing die alle vereiste software-componenten bevat om op efficiënte wijze een professioneel resultaat te realiseren. Door de vele mogelijkheden en het flexibele karakter van het systeem, is Chaboma geschikt voor elk denkbaar narrowcasting project. Van klein tot groot, van simpel tot complex, Chaboma is altijd de juiste oplossing.

Business Units

Om zich volledig te kunnen concentreren op de specifieke marktsegmenten waarin het bedrijf zich begeeft, werkt Dousma Beheer B.V. met verschillende Business Units: MicroStar B.V., Printwinkel B.V., Chaboma Solutions B.V. en Channel4all. Deze Business Units werken nauw samen met de Dousma Beheer B.V. Holding. Tevens heeft MicroStar B.V. momenteel zo´n 95 dealers door geheel Nederland.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s